1). Πρότυπη πιλοτική θερμοκηπιακή μονάδα της Aeroponics Hellas P.C.

Υπό κατασκευή η πρότυπη πιλοτική θερμοκηπιακή μονάδα της Aeroponics Hellas P.C. 1500 m2 στα Λεχαινά Ηλείας, στην οποία θα αρχίσουν πιλοτικές καλλιέργειες τομάτας, αγγουριάς κ.λ.π. εφαρμογής της τεχνογνωσίας της εταιρείας με την μέθοδο της αεροπονικής καλλιέργειας.

2). Πρότυπη θερμοκηπιακή εγκατάσταση μονάδας 10.304 m2  κάθετης υδροπονικής καλλιέργειας φράουλας» της εταιρείας ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΥΔΡΟΠΟΝΙΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Ο.Ε.”

  •  i). Παραχώρηση αποκλειστικής Tεχνογνωσίας Αιχμής και Επιστημονικής Υποστήριξης της Aeroponics Hellas P.C., για την ανάπτυξη καινοτόμου συστήματος κάθετης υδροπονικής καλλιέργειας φράουλας» σε πρότυπη θερμοκηπιακή μονάδα  10.304 m2 στα Καλάβρυτα, της εταιρείας “ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΥΔΡΟΠΟΝΙΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Ο.Ε.”.
  • ii). Επιπλέον παροχή Επιστημονικής υποστήριξης για την ανάπτυξη της καλλιέργειας και την διαχείριση της   θρέψης και λίπανσης των φυτών.  Η θερμοκηπιακή αυτή μονάδα, η πιο σύγχρονη στην Ελλάδα για την τεχνογνωσία αιχμής που εφαρμόζει,  λειτουργεί ήδη παράγοντας καλοκαιρινή φράουλα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης, με υψηλές αποδόσεις, ελάχιστη χρήση αγροχημικών  και μειωμένο  περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
  • iii). H Aeroponics Hellas P.C., θα συμμετέχει με την παραχώρηση αποκλειστικής Tεχνογνωσίας Αιχμής και Επιστημονικής Υποστήριξης στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την ανάπτυξη δύο νέων μονάδων κάθετης υδροπονικής καλλιέργειας φράουλας στο θερμοκήπιο, στην περιοχή της Ηλείας. Επιπλέον θα παρέχει επιστημονικής υποστήριξης για την ανάπτυξη της καλλιέργειας και την διαχείριση της   θρέψης και λίπανσης των φυτών.  
Μετάβαση στο περιεχόμενο