Πράσινη τεχνολογία με ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
Ελάχιστη κατανάλωση νερού (2 έως 4 % σε σχέση με το έδαφος, 60% σε σχέση με την υδροπονία).
Ελάχιστη κατανάλωση θρεπτικών (40 – 60 % σε σχέση με την υδροπονία).
Άριστη οξυγόνωση των ριζών – Μεγιστοποίηση αποδόσεων.
Ελαχιστοποίηση ασθενειών-Μηδενική χρήση φυτοφαρμάκων
Οικολογικά ασφαλής μέθοδος και απόλυτα φυσικό περιβάλλον για τους εργαζόμενους.
Παράγει υγιεινά προϊόντα μοναδικής ποιότητας και γεύσης.