Πράσινη τεχνολογία με ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

 Ελάχιστη κατανάλωση νερού (2 έως 4 % σε σχέση με το έδαφος, 60% σε σχέση με την υδροπονία).

  Ελάχιστη κατανάλωση θρεπτικών (40 – 60 % σε σχέση με την υδροπονία).

  Άριστη οξυγόνωση των ριζών – Μεγιστοποίηση  αποδόσεων.

  Ελαχιστοποίηση ασθενειών-Μηδενική χρήση φυτοφαρμάκων

  Οικολογικά ασφαλής μέθοδος και απόλυτα φυσικό περιβάλλον για τους εργαζόμενους.

  Παράγει υγιεινά προϊόντα μοναδικής ποιότητας και γεύσης.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο